google-site-verification=5hWSVQ193mCqPdre_SIGMP_ZjIHTvMflXnJnBO_Q35o آموزش کتیا، محیط اسمبلی (مونتاژ) Assembly Design در نرم افزار CATIA - قسمت دوم - نوار ابزار Constrai
مجموعه فایل های آموزش مقدماتی تا پیشرفته نرم افزار کتیا (CATIA) و مجموعه کتب, جزوات, پروژه و مقالات تخصصی مهندسی مکانیک (ساخت و تولید, جامدات, سیالات)

آموزش کتیا، محیط اسمبلی (مونتاژ) Assembly Design در نرم افزار CATIA - قسمت دوم - نوار ابزار Constrai
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 14 ارديبهشت 1395

 

کاربر می تواند قطعات طراحی شده در محیط Part Design را در محیط مونتاژ با دستورات آسان و کاربردی، مجموعه را همانند یک کارگاه مونتاژکاری مونتاژ نماید، حتی می توان از این محیط به محیط تهیه مدل برگشت تا مدل را دوباره ویرایش کرد و دوباره به محیط مونتاژ بازگشت بدون آنکه از نرم افزار CATIA خارج شویم. این امر برای طرح هائی که به صورت ابداع و اختراع می باشند و قطعات متناسب همدیگر باید طراحی شوند، خیلی کاربردی خواهد بود. کاربر به راحتی (چه دستی و چه حرفه ای) قطعات طراحی شده (مدل شده) را به این محیط وارد می کند تا کارهای مونتاژ را روی آن ها انجام دهد. یکی از این فعالیت ها، آنالیز حجمی روی مجموعه می باشد. مانند برخوردها، تماس ها و لَقی های بین قطعات. همچنین این نرم افزار دارای کتابخانه قطعات استاندارد می باشد و حتی کاربر هم نیز می تواند برای خودش یک کتابخانه از قطعات را تهیه نماید. تهیه خودکار لیست قطعات به همراه مشخصات آن ها از دیگر توانمندی های این محیط می باشد.

با فراگیری مجموعه فرامین قسمت اول، دوم و سوم این مجموعه آموزشی از نرم افزار کتیا و با کمی تمرین بیشتر کاربر قادر به چگونگی مونتاژ قطعات مدل سازی شده در پارت های (Part) مختلف در محیط Assembly Design خواهد شد و می تواند تبحر کافی پیدا نماید. لازم به ذکر است که به راحتی و با دقت بسیار بالا و با سرعت زیاد می توان قطعات را در این محیط مونتاژ کرد و هرگونه اشکال در طراحی و ابعاد اجسام که در مونتاژ آشکار می شود را رفع عیب نمود. این مسئله اهمیت فراگیری این بخش را تا حدودی بیان می نماید.

 در قسمت دوم این مجموعه آموزشی شما با سایر دستورات موجود در نوار ابزارهای Product Structure Tools و Constraint در محیط Assembly Design به ترتیب زیر آشنا می شوید:

نوار ابزار Constraint:

1.دستور Flexible/Rigid Sub Assembly: (زمان آموزش: 4 دقیقه و 19 ثانیه)

2. دستور Reuse Pattern: (زمان آموزش: 5 دقیقه و 12 ثانیه)

نوار ابزار Product Structure Tools:

3. دستور Replace Component: (زمان آموزش: 1 دقیقه و 46 ثانیه)

4. دستور Graph Tree Reordering: (زمان آموزش: 1 دقیقه و 8 ثانیه)

5. دستور Generate Numbering: (زمان آموزش: 2 دقیقه و 16 ثانیه)

6. دستور Selective Load: (زمان آموزش: 1 دقیقه و 40 ثانیه)

7. دستور Manage Representations: (زمان آموزش: 4 دقیقه و 54 ثانیه)

8. دستور Multi Instantiation: (زمان آموزش: 3 دقیقه و 18 ثانیه)

 

جهت دانلود آموزش کتیا، محیط اسمبلی (مونتاژ) Assembly Design در نرم افزار CATIA - قسمت دومبر لینک زیر کلیک نمایید:

آموزش کتیا، محیط اسمبلی (مونتاژ) Assembly Design در نرم افزار CATIA - قسمت دوم - نوار ابزار Constraint و Product Structure Tools



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: موضوعات مرتبط: Assembly Design، ،


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.